Slagstyrke 60

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men udfordrer også hjernen. Spillet træner reaktionsevne og balance samt styrker musklerne. ”Slagstyrke 60” er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år. Alle over 60, eller andre der har tid i eftermiddagstimerne, kan være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Det sociale fællesskab vil være i centrum når vi mødes rundt om bordtennisbordene hver tirsdag eftermiddag. Der vil derfor være tid og plads til at hygge sig med en god sludder og en kop kaffe i vores klubhus. Vi glæder os til at se dig i Hallen ved Ølsted Skole.

Første gang tirsdag den 17. januar! Kom og prøv.

Tid: Tirsdag fra kl 14:00 – 17:00
Sted: Ølsted Skoles Hal, Kirstinelundsvej 9 Ølsted, 8723 Løsning
Kontaktoplysninger: www.oebtk.dk
Erik Hansen, Tlf. 51231691, mail: Olinesmindevej44@hotmail.com
Allan Sørensen, Tlf. 91551485, mail: allan8722@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.