Glædelig jul og godt nytår

Så er bordtennis sæsonen 2015/2016 efterhånden halvvejs, og vi vil fra bestyrelsens side ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

2015 sluttede med afslutningsstævner for både ungdom og senior, og begge dage mødte spillerne talstærkt op, så det blev til en masse gode kampe.

Nu er der velfortjent ferie indtil træningen igen starter tirsdag den 5. januar.

Foråret byder på en masse spændende stævner, så dem der har lyst til at komme ud og spille mod andre får rig mulighed for det. Hvis ikke I er fortrolige med Bordtennisportalen, så kontakt træneren eller undertegnede, så hjælper vi gerne med tilmelding, og hvilke muligheder der er.

Vi vil også minde om torsdags træningen, som fortsat kører hver torsdag fra kl. 18.00 til 19.15. Enten kan man spille med en af sine forældre, eller man kan deltage i træningen med Anders Ladegaard. Første gang i det nye år er torsdag den 7. januar.

Sæsonen slutter jo traditionen tro med klubmesterskaberne, hvor der efterfølgende er hygge og overnatning fra lørdag til søndag. Det plejer at være en fantastisk weekend. I kan allerede nu begynde at glæde Jer.

Sidst men ikke mindst er der vores to seniorhold og to ungdomshold, som skal ud og fortsætte de gode takter fra efteråret.

Med andre ord er der lagt op til et forrygende forår i Ølsted Bordtennisklub 🙂

God jul og godt nytår.

Hilsen Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.