Så er bordtennisturneringen igang

Så er bordtennisturneringen kommet igang, både for ungdomsspillerne og seniorerne.

På seniorsiden er der tilmeldt to hold:
1. holdet i serie 2 har spillet to kampe, og det er blevet til et 6-4 nederlag til Tilst, og en flot 9-1 sejr over Vejle.

2. holdet i serie 3 har kun spillet en enkelt kamp, og her blev Horsens sendt hjem med et svidende 9-1 nederlag. God start !!

På ungdomssiden er der tilmeldt to hold.
I Drenge 3 rækken har Nels, Jonas, Mathias og Jacob spillet tre holdkampe, som desværre alle er tabt. Det er værd at bemærke at alle spillere er ret nye i turneringssammenhæng, og til trods for det har alle fået mindst en sejr. Godt gået drenge…

I Yngre drenge 3 har Rasmus, Joakim og Andreas vundet to kampe, og fører puljen. Den ene desværre fordi modstanderen ikke mødte op. Oscar mangler stadig at komme i kamp. Hvis den gode stil holdes, så er der gode chancer for at komme med til finalestævnet i december.

Desværre har det ikke været muligt for vores Drenge Jyllandsseriehold at komme med i turneringen her i efteråret, da der ikke var modstandere indenfor en fornuftig afstand. Lad os håbe det lykkedes efter jul.

Hilsen Erik

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.